Bo billigt i egen ferielejlighed København – overnatning København


København er hovedstaden i Danmark og økonomisk, politisk, kulturel, videnskabelig og uddannelsesmæssig centrum for Øresundsregionen. Det er placeret på øerne Amager og Sjælland. Under det seneste årti med den svenske by Malmø byen er vokset til en hovedstadsområdet. Ifølge de historiske dokumenter, blev København hovedstaden i Danmark i begyndelsen af ​​det 15. århundrede. Gennem årene har byen været betragtet som et af de mest miljøvenlige byer i verden med havnen vand klar og sikker for svømning. Mere end 30% af Københavns borgere pendler til arbejde på cykel. Også, det har ry som en af ​​de byer med den højeste livskvalitet.

privat rum i København

Privat værelse i København til leje. Fra € 48 per nat.

Det er valgt feriemål af tusindvis af turister hvert år på grund af sin rige historie, kultur, natur skønheder og arkitektur. Mens der i København, bør du ikke gå glip af at besøge sine vartegn, som omfatter den indre by eller Medieval City, Rundetårn (Rundetårn), hvorfra du vil få mulighed for at nyde i den fantastiske udsigt over byen eller Amalienborg Slot, København kongelige bopæl domineret af kuplen af ​​Frederikskirken. En anden mest besøgte turistattraktioner bl.a. København Zoo, en af ​​de bedste og de ældste zoologiske haver i Europa, adskillige museer som Københavns Bymuseum i Vesterbro, Nationalmuseet, etc. og andre talrige gamle kirker og paladser.

lejlighed København

Stilfuld lejlighed i København. Fås fra 97 € per nat.

Hvor skal man bo i København?

For dem, der kommer til at besøge København i et par dage eller uger den bedste indkvartering løsning er ferielejligheder beliggende i alle byens bydele. Disse korte ophold huslejer er meget bedre løsning end hoteller i byen, især for familier eller større grupper af mennesker, der rejser sammen, fordi de tilbyder mere plads og privatliv end hotelværelser til overkommelige priser. Ferieboliger er tilpasset så de passer til forskellige behov og budgetter, så du kan bestille alt fra bed and breakfast logi til luksus lejligheder til leje.

Hvis du er på udkig efter de bedste kort sigt huslejer i København, tage kigge på vores katalog, sammenligne huslejer og bog den ideelle for dig nemt online.

Kvarterer i København

Dragør

Dragør

Amager: Er en dansk ø, hvor landets hovedstad København delvis er beliggende . Det er for det meste dækket i grønne pletter , så det gør det muligt for folk i København til at flygte ind i naturen , som er tæt beliggende. Der er nogle strande på den side af øen, som vender ud mod havet , og nogle butikker og rekreative parker på i Strandpark området. Man kan også finde Amager Bio ligger her, som har været vært for en masse musikalske bands og spillesteder her.

Amager Vest: Det er den største distrikt ud af ti administrative distrikter i København, men har den mindste befolkning. Det er beliggende i den nordvestlige del af øen Amager og de ​​populære områder omfatter Ørestad , Eberts Villaby , Islands Brygge og engområde i Kalvebod Fælled .

Amager Øst: Er et distrikt i København overvejende dækket med boligområder . Besøgende kan finde en masse ejerlejligheder til leje omkring her faktisk og distriktet er også kendt for at blive redesignet i en mere urban indstilling , især den del af Holmbladsgade . Det vigtigste sted i området er naturligvis Holmbladsgade Sports -og Kulturcenter .

Amagerbro: Dette distrikt i København er beliggende i den nordlige del af Amager . Det er populært for at være det meste en arbejderklasse kvarter , men også et sted, som er fyldt med store midlertidige huse ejet af de lokale.

Brønshø : Det er et distrikt , som ligger 4 km vest for centrum af København. De ting denne del af byen er karakteristisk er de parker , søer og damme i Brønshøj . Dette er hvad der rent faktisk gør denne del af byen måske en af ​​de smukkeste.

Christiania: Det er beliggende i bydelen Christianshavn og betragtes som en kommune . Dette område har nogle bygninger , der er beskyttet af National Kulturarvsstyrelsen som Den Grå Hal , Den Grønne Hal og Mælkebøtten . Det er berømt for sin yoga og meditationer blandt sine indbyggere og tiltrækker en masse mennesker der kan lide at slappe af ved hjælp af disse metoder. Læs mere om Christiania.

Christianshavn: Christianshavn er faktisk en kunstig ø grundlagt af Christian IV. Det er beskrevet som en meget moderne og en livlig del af byen . Det huser Operaen i København , at Vor Frelsers Kirke , Dansk Arkitektur Center , Nyholm og mange andre bemærkelsesværdige attraktioner.

Dragør: Beliggende på kysten af ​​Amager er det en del af København , som stadig fastholder sin traditionelle stil af bygninger. Nogle af bygningerne er hundrede år gammel og gaderne er lavet af brosten . Hvis du ønsker at se, hvordan danskerne plejede at bo i de gamle tider , derefter definitivt besøge Amager Museum og Dragør Museum.

Frederiksberg: Den del af Københavns rige med interessante og billige steder at bo. Det ligger landets Region Hovedstaden . Med sin størrelse på 9 km2 udgør en af ​​de større dele af byen , og er hjemsted for Københavns Zoo og Frederiksberg Slot . Det er også et godt sted at shoppe og gaderne , der er mest berømt på grund af denne er Falkoner Alle , Gammel Kongevej og Godthåbsvej .

Holmen: Det er faktisk en vand -bundet kvarter i København. Det blev skabt af forskellige landindvinding for at huse de Holmen flådebase . Det er hjemsted for Operaen og et par museum skibe, der ligger som attraktioner for turister .

Indre By: Også berømt kaldet Copenhagen Center. Det er faktisk i hjertet af den moderne København. Det faktisk afspejler Københavns historie selv. Dette område er et godt sted at finde private huslejer, fordi det er i hjertet af Københavns største attraktioner som Nyhavn, Rundetårn , Strøget, Kongens Have og mange flere.

Islands Brygge: Det er et harbourfront område primært kendt for sin havnefront Havneparken. Det er en moderne bydel med seværdigheder såsom Islands Brygge Havnebad, at Wennberg Silo og Gemini Residence.

Kastrup: Det er en forstad til København og det sted, hvor Københavns Lufthavn, berømt kaldte Kastrup Lufthavn, er placeret.

København NV: Også lokalt kendt som Nordvestkvarteret og er beliggende i den sydvestlige del af Bispebjerg bydel. De områder af Utterslev Mose og Emaljehaven er for det meste grønne områder og give en unik mærke til dette distrikt.

Kødbyen: Oversættelsen af ​​navnet på distriktet i engelsk er simpelthen Meat District. Det er dannet af tre adskilte områder, Brown , grå og hvid Kødby. Men det er også et berømt sted, hvor masser af spillesteder finde sted, ligesom: Galleri Bo Bjarregård, Øksnehallen, Karriere Bar og mange flere.

Nyboder: Bygget af Christian IV, dette område er et historisk rækkehus distrikt , som har været Naval kasernen. På grund af den gule farve af husene de lokale har en særlig nuance af gule kaldes ” Nyboder gul. ” Det er også berømt for sin mindesmærke til viceadmiral Edouard Suenson, den øverstbefalende for Slaget ved Helgoland.

Nørrebro: Denne by er beliggende i den nordvestlige del af byens centrum . Det anses som den vigtigste multietniske del af København, hvor folk fra alle dele af verden lever . Den vigtigste historiske sted er Assistens Kirkegård , hvor berømte folk som HC Andersen, Søren Kierkegaard og endda Niels Bohr er blevet begravet. Udover mange hoteller , har det højeste koncentration af sommerhus boliger i byen og turister vil have nogen problemer med at finde en et-værelses eller to værelses lejemål her omkring.

Sluseholmen: Denne del var engang en del af den tunge industri er beliggende i den sydlige Docklands i Københavns Havn . Men i dag Sluseholmen er primært kendt for sin maritime atmosfære og mange kanaler, som repræsenterer den største attraktion i området.

Teglholmen: Teglholmen er en halvø beliggende i Sydhavnen i byen. Det er hovedsageligt et beboelseskvarter , med mange huse til udlejning så godt og var designet til at være en fortsættelse af den kanaldistrikt på Sluseholmen.

Valby: Dette distrikt er dannet omkring Valby Village, som voksede i løbet af tiden. Det er beliggende i den sydvestlige del af København. Det er kendetegnet ved en blanding af forskellige typer af bygninger, bygget i forskellige perioder af gange. Det faktisk repræsenterer en blanding mellem det gamle og det moderne. Det er også hjemsted for Carlsberg bryggeri.

Vanløse: Også kendt som den mindste i København med kun 6,69 km ². Det er en af ​​de ti officielle bydele København og ligger i den vestlige del af byen.

Vesterbro: Vesterbro ligger i den indre by område i København . Det er lige ved siden af ​​gamle Vesterport, som gør det til en meget bekvem stedet for at leve. Dette er grunden her ferieboliger er talrige i denne del af byen. De attraktioner og vigtigste steder omfatter Københavns Museum, Tivoli, Istedgade og andre.

Østerbro: Denne officiel i København ligger lige nord for byens centrum , uden for den gamle Østerport porten. Østerbro har ry for at være de rigeste kvarterer i København og den ene med den højeste levestandard . Interessante steder at besøge omfatte Garrison Kirkegård , Gasværket , Den Frie Udstilling , Dansk Meteorologisk Institut og Kastellet.

Overnatning prisklasser

Priserne varierer afhængigt af typen af ​​en bolig, deres placering og naboskab. Det er meget nemt at finde et budget kort sigt leje, der vil opfylde dine behov. Private værelser og enkeltværelser kan findes til en pris på 15 euro og højere. Afhængig af bekvemmeligheder på opholdsrum tilbyder prisen vil være højere, men komforten vil være så godt. Hele hjem eller huse spænder fra € 50, dem, der er beliggende i udkanten af byen, til 120 euro, som er de mest luksuriøse boliger til leje og dem er beliggende i centrum af København. De mest luksuriøse kortsigtede boliger til rådighed i København er de smukke og luksuriøst indrettet villaer, som kommer ved 150 euro om dagen til 200 euro. Det er blot en lille pris at betale, hvis du ønsker at nyde den komfort, en perfekt tilberedt lejekontrakt giver og nyd den smukke natur i hovedstaden i Danmark.

Ultra moderne monokrom lejlighed

Ultra moderne monokrom lejlighed

Ferie og Begivenheder i København

 • Copenhagen International Boat Show: En af de største bådmesser i verden afholdes hvert år i februar og varer i ti dage . Hovedsageligt rettet dor båd købere, men har en masse begivenheder, der er interessante for alle.
 • The Night Film Festival: Dansk premier film festival, der tiltrækker folk fra hele landet. Afholdes hvert år i marts hvert år .
 • Copenhagen Beer Dage: Afholdt i maj og varer en weekend. Det er organiseret i Valby Hallen Centre, hvor folk fra hele verden kommer for smagsprøver og diskussioner af mere end 800 forskellige mærker af øl.
 • Roskilde Festival: Måske den største musikfestival i Nordeuropa. Det varer i fire dage og udøvende kunstnere er afstemt over seks forskellige stadier.
 • Pinsekarnevallet: Københavns lokale karneval , som afholdes på byens gader. Et to dages festival med latin , reggae og alle andre slags musik med flåd og performere fremsige ned ad gaderne .
 • Copenhagen Jazz Festival: Afholdt i juli, hvor dusinvis af Københavns jazzklubber Come Alive og mange lokale og internationale kunstnere spille deres musik. Det varer ti dage og tiltrækker folk fra hele Danmark og hele verden.
 • Kulturhavn Festival: Arrangementet afholdes i Københavns Havn afholdes hvert år i august i fire dage. Det er ikke bare en festival afholdt på vand, det har også nogle musikalske , sportslige og kulturelle arrangementer samt.
 • Kulturnatten: Københavns største kulturelle begivenhed . Hvert år i oktober hvert museum , kunstgalleri , teater og så videre åbner dørene for besøgende og kunst entusiaster til at komme og besøge.
 • Copenhagen Irish Festival : En festival afholdt i november med spænd på fire dage. Den er udstyret med en masse Gaelic begivenheder som dansere , musikere, digtere og naturligvis whisky og øl smagninger .
 • Tivoli Julemarked: Højdepunktet på året, hvor butikkerne er åbnet for en måned i forvejen for kunder, der bliver klar til at fejre afslutningen på et år og starten på en ny.
Tivoli Julemarked

Tivoli Julemarked

Institutioner i København

En stærkt kulturelt rige by som København har en masse byens institutioner spredt over hele byen. Nogle af de berømte uddannelsesinstitutioner omfatter Københavns Universitet, etableret i 1479, Copenhagen Business School, der blev dannet i 1917, Hotel-og Restaurantskolen, som daterer sig tilbage til 1922, Tekniske Universitet Danmark, etableret i 1829, IT-Universitetet i København og Det Kongelige School of Biblioteksskole. Nogle af de store hospitaler i byen er Amager Hospital, Bispebjerg Hospital, Frederiksberg Hospital og Nordsjællands Hospital.

Københavns Universitet

Københavns Universitet

Vartegn og Sightseeing

 • Tivoli: En berømt forlystelsespark
 • Københavns Zoo: En zoologisk have i København og en af ​​de ældste zoologiske haver i Europa.
 • Frederik VIII Mansion: også kendt som Brockdorff Palace, er den tidligere residens for den kongelige familie , med Frederik VIII er den mest berømte.
 • Den danske National Gallery: Et museum med en enorm kunstsamling, der daterer sig tilbage fra 14t århundrede.
 • National Museum of Danmark: Den største og museet med flest udstillinger i Danmark.
 • Rundetårn: Et tårn, der daterer sig tilbage fra det 17. århundrede.
 • Ny Carlsberg Glyptotek: Et kunstmuseum, der håndterer personlige samling af Carl Jacobsen , grundlæggeren af ​​Carlsberg Breweries.
 • Frilandsmuseet : Et frilandsmuseum. Dækker 40 hektar og er en af ​​de største udendørs museer i verden.
 • Rosenborg: Et slot, som stammer tilbage fra renæssancen.
 • Tycho Brahe Planetarium: En planetarium bygget i 1989, som besidder en IMAX-teater og en særlig show, der viser dig det digitale univers.
 • Carlsberg Brewery: Den lokale bryggeriarealerne der gør sandsynligvis den bedste øl i verden.
 • ARKEN Museum for Moderne Kunst: en velgørende organisation museum, der udstiller moderne kunst.
 • Det Danske Filminstitut: Det nationale danske film agentur.
København, Danmark

København, Danmark

Check Availability Button